Hemligheten bakom stuvade makaroner.
Stuvade makaroner à la Snabbtass:
Till en portion behöver du minst en liter mjölk och ganska mycket tid. Och lite makaroner skadar inte heller. Och alldelles för mycket vitpeppar såklart.
Sen är det bara till att börja stuva på som satan.
Man får misslyckas hur många gånger man vill men när mjölken är slut får man ta konsekvenserna; man får äta det som är i kastrullen.
Gör du som Snabbtass brukar så kommer du efter tre försök stå med en rinnig sörja full av mjöl-klumpar på tallriken. Men det gör inget. För det smakar bra. Om man gillar smaken av hundra kilo vitpeppar och bränd mjölk vill säga. Men vem gör inte det?
Tur att man kan laga mat alltså. Denna kulinariska anrättning gjorde min dag.
Vad är erat bästa recept?
Kommentarer
Postat av: emmzy
ja inne på resebolagens hemsidor står det "kanarieöarna- en säker plats i solen", typ.. men jag tycker att man överallt hör att kanarieöarna är jäkligt osäkert.. knasig värld vi lever i gällande vädret iofs..
Trackback